İngilizce Yeterlilik + Muafiyet + Önceki Öğrenimlerin Kazanılması Sınavı Duyurusu(ingilizce)

İNGİLİZCE YETERLİLİK + MUAFİYET + ÖNCEKİ ÖĞRENİMLERİN KAZANILMASI SINAVI DUYURUSU(İNGİLİZCE)

2018-2019 Eğitim Öğretim Güz Dönemi İngilizce Yeterlilik + Muafiyet + Önceki Öğrenimlerin Kazanımı sınavı aynı tarihte ve oturumda yapılacaktır. Sınava girmek isteyen öğrenciler online başvuru yapmak zorundadır.

Sınava başvuracak öğrenciler şu gruplarda olabilir:

1. Yeni kayıt olmuş:
    1. Zorunlu İngilizce dersinden muaf olmak isteyen öğrenciler,
    2. İsteğe bağlı hazırlık sınıfından yeterlilik alarak %30 İngilizce eğitim programına devam etmek isteyen öğrenciler,
    3. Zorunlu İngilizce hazırlık sınıfından yeterlilik alıp direk İngilizce eğitimine başlamak isteyen öğrenciler,
  2. Geçen yıl yapılan Versant sınavından başarısız olmuş:
    1. Zorunlu İngilizce dersinden muaf olmak isteyen öğrenciler,
  3. 2017 güz döneminden önce kaydolmuş ve zorunlu İngilizce dersinden muaf olmak isteyen öğrenciler.

Sınava girmek isteyen öğrenciler için başvuru ve sınav uygulama takvimi aşağıdaki tabloda verilmiştir:

Eylem

Sınav başvurusu

SABİS üzerinden (ogr.sakarya.edu.tr) online başvuru yapılacaktır.

10-11-12 Eylül 2018

Sınav yerinin

açıklanması

14-18 Eylül 2018

Sınav

-Test şeklinde yapılacaktır.

- Mutlaka, Kimlik + Kuşun kalem + silgi getirilmelidir.

18 Eylül 2018

Saat: 11:00