Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin dikkatine

Değerli Öğrenciler,

Sakarya Üniversitesi ailesine yeni katılan siz değerli öğrencimizi üniversite sınavında göstermiş olduğu başarı dolayısıyla tebrik ediyor, Sakarya Üniversitesi’ne hoş geldiniz diyoruz. Sizler içinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle üniversite hayatınıza uzaktan eğitim ile başlamak durumunda kaldınız. Uzaktan eğitimde öncü üniversitelerden biri olarak bütün hazırlıklarımız tamamlanmış olup, bu süreçte tüm akademik ve idari kadromuzla sizlerin yanında olacağız.

Her yıl üniversitemizi yeni kazanan öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlamasına yönelik oryantasyon programı düzenlenmektedir. Bu yıl oryantasyon programı kapsamında bilgilendirme videoları hazırlanmıştır. İlgili videolara Öğrenci Dekanlığı web sayfasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca uzaktan eğitim süreciyle ilgili yardım videolarına buradan erişebilirsiniz. Tüm bunların yanında 1 Ekim 2020 Perşembe günü saat 16:00 da Sakarya Üniversitesi Youtube kanalından Rektör hocamızın katılımıyla üniversitemizin tanıtımı ve Uzaktan Eğitim konularında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyorum.

Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle.

Prof.Dr. Mehmet Barış HORZUM

Öğrenci Dekanı