2021-2022 Çap Yandal Başvuru Sonuçları

2021-2022 ÇAP - Yandal Başvuru Sonuçları

2021-2022 Eğitim -Öğretim Yılı ÇAP - Yandal başvuru sonuçları ekli dosyada ilan edilmiştir.

ÇAP- Yandal program başvurularında ASİL olarak kayıt hakkı kazanan öğrenciler aşağıdaki işlemleri yapacaklardır:

- Asil olarak bir programa yerleşen öğrencilerimiz 20 – 21 Eylül 2021 tarihlerinde , SABİS> Öğrenci Bilgi Sistemi > Diğer İşlemler > Çap/Yandal Sonuç ve Kayıt 'ı seçecekler. Sayfada çıkan onaylama butonunu tıklamak suretiyle kayıt hakkı kazandığı ÇAP veya Yandal programına kaydını yapacaktır.

-Verilen süre içinde kayıt yaptırmayan öğrenciler kayıt hakkından vazgeçmiş sayılırlar.

-Kayıt yaptıran öğrenciler sistem üzerinden kayıt işlemlerini iptal edemezler.

-Kaydını onaylayan öğrencimiz 27 Eylül - 1 Ekim 2021 tarihlerinde Mazeretli kayıt haftasında ders kaydı yaptırmaları gerekmektedir.

ÇAP- Yandal program başvurularında YEDEK listede olan öğrenciler aşağıdaki işlemleri yapacaklardır:

-Yedekten sırası gelen öğrenciler 23 Eylül 2021 tarihinde SABİS> Öğrenci Bilgi Sistemi > Diğer İşlemler >Çap/Yandal Sonuç ve Kayıt sayfasından kayıt yapabileceklerdir.

-Kayıt yaptıran öğrenciler sistem üzerinden kayıt işlemlerini iptal edemezler.

-Kaydını onaylayan öğrencimiz 27 Eylül - 1 Ekim 2021 tarihlerinde Mazeretli kayıt haftasında ders kaydı yaptırmaları gerekmektedir.