Ana Sayfa
Duyurular
2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Öğretimi YÜZ YÜZE eğitim yoluyla yapılacak ve aşağıdaki esaslara göre uygulanacaktır:

1.Tüm ön lisans ve lisans programlarında dersler (Dördüncü maddede belirtilmiş olan dersler hariç) yüz yüze yapılacaktır.

2. Derse devam zorunluluğu Sakarya Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hükümlerince uygulanacaktır.

3. Tüm ön lisans ve lisans programlarındaki derslerde (Dördüncü maddede belirtilmiş olan dersler hariç) ara sınav ve finaller yüz yüze yapılacak olup ara sınav dışındaki diğer yıl içi ölçme faaliyetlerinin online veya yüz yüze olması durumuna dersin koordinatörü karar verecektir.

4. Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, İngilizce, Temel Bilgi Teknolojisi ve Kullanımı, Trafik Güvenliği, İş Sağlığı ve Güvenliği üniversite ortak dersleri çevrimiçi olarak yürütülecek olup bu derslerde sadece final sınavları yüz yüze gerçekleştirilecektir.

5. Uzaktan eğitim tanımlı programlar çevrimiçi olarak yürütülecek olup bu programlarda sadece final sınavları yüz yüze gerçekleştirilecektir.

6. Derslerin tamamında daha önceki dönemde işlenmiş olan dersin 14 haftalık linkleri ve ders materyalleri paylaşılacaktır.

7. Uygulamalı derslerde laboratuvar kapasitesi aşılması durumunda Uygulamalı Dersler Eğitim Platformundaki (UDEP) laboratuvar videolarından yararlanılabilecektir.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

2021-2022  Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu  Sakarya Üniversitesi Öğrencileri İçin Tıklayınız.

2021-2022  Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu  Misafir Öğrenciler İçin Tıklayınız.

Yaz Okulu Ücretleri için Tıklayınız.

Yaz Öğretimi Yönergesi için Tıklayınız.