Öğrencilerin Dikkatine ! Teknolojik Altyapı İşbirliği Hk.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 22.05.2020 tarih ve E.31978 sayılı yazısına istinaden;

Dijital ortamlara erişimi olmayan öğrencilere yönelik çözümlerin üretilmesi kapsamında üniversitemiz diğer üniversitelerle iş birliği yapmaktadır.

Bu kapsamda ilimizde ikamet etmekte olan farklı üniversite öğrencilerinin de sınav tarihinden en az üç gün önce bilgi@sakarya.edu.tr adresine e-posta yoluyla bildirmeleri ve giriş alanında öğrenci kimlik kartlarını ibraz ederek, ateş ve HES kodu kontrolü dahil olmak üzere üniversitemizde uygulanan tüm pandemi tedbirlerine uymaları şartı ile mevcut teknolojik ve dijital imkânlar öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Aynı şekilde üniversitemiz öğrencilerinin de diğer üniversitelerin yerleşkelerindeki teknolojik altyapı ve dijital imkânları kullanmak üzere ilgili birimler ile sınav tarihinden önce iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüs Yerleşkesi D Blok Öğrenci Kimliği ve HES Kodu beyan edilmeli
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi F1 Blok Öğrenci Kimliği ve HES Kodu beyan edilmeli
İstanbul Arel Üniversitesi Büyükçekmece Yerleşkesi Öğrenci Kimliği ve HES Kodu beyan edilmeli
İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi info@iku.edu.tr adresinden randevu alınmalı,
Öğrenci Kimliği ve HES Kodu beyan edilmeli
Gaziantep Üniversitesi Gaziantep/Şehitkamil  Öğrenci Kimliği ve HES Kodu beyan edilmeli
Kapadokya Üniversitesi Mustafapaşa Yerleşkesi Öğrenci Kimliği ve HES Kodu beyan edilmeli

Siz Değerli Öğrencilere Duyurulur.